Срещу 21-годишния подсъдим Северин Красимиров са повдигнати три обвинения за извършени тежки умишлени

...
Срещу 21-годишния подсъдим Северин Красимиров са повдигнати три обвинения за извършени тежки умишлени
Коментари Харесай

Северин се изправя пред съда

Срещу  21-годишния обвиняем Северин Красимиров  са повдигнати  три обвинявания за осъществени тежки умишлени закононарушения -  изнасилване, блудничество и ликвидиране по изключително непосилен метод за жертвата и с особена свирепост. За последното законодателят е планувал наказване от 15 до 20 години затвор, пожизнен затвор или пожизнен затвор без подмяна.

Обвинението бе импортирано в съда на 19 март т.г. По време на досъдебното произвеждане, траяло пет месеца,  са разпитани повече от 30 очевидци и са направени над 15 експертизи.

Тогава окръжният прокурор на Русе Георги Георгиев изясни, че това е  престъпно закононарушение, осъществено по полови подбуди , като  няма връзка с професионалната активност на жертвата . Той сподели още, че по време на досъдебното произвеждане Северин Красимиров се е признал за отговорен.



БГНЕС

От пресцентъра на Окръжния съд обясниха, че отбраната на обвинения е внесла при започване на този месец искане в съда за разглеждане на  делото по съкратеното правосъдно разследване Красимиров е признал всички обстоятелства и обстоятелства  в обвинителния акт. Ако съдът одобри делото да бъде прегледано по този ред, наложената присъда ще бъде понижена с една трета.

Председател на разширения правосъден състав ще бъде арбитър Юлиян Стаменов.

Тялото на Виктория Маринова бе намерено до крайбрежната алея в Русе на 6 октомври м.г., а четири дни по-късно в Германия бе задържан укрилият се там Северин Красимиров. На 19 октомври Окръжният съд в Русе го остави за непрекъснато в ареста. При гледането на мярката му, Красимиров съобщи: „ Виновен съм, в случай че присъдата е пожизнен затвор - ще го лежа ”.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР